דלג לתוכן
אתר זה לא תומך בגרסאות ישנות של אינטרנט אקספלורר
מומלץ להשתמש בדפדפן גוגל כרום או פיירפוקס מוזילה
(או באינטרנט אקספלורר / edge עדכני)
מאמאצ'קה נמצאת בימים אלה בחופשת לידה. משלוחי הסלסילות יתחדשו בתום החופשה.

המתכונים של מאמצ'קה

אורז עם ערמונים ופיסטוקים בבהרט ומי וורדים

אורז חגיגי במיוחד שנראה כמו תכשיט במרכז שולחן החג!
כזה הוא האורז ערמונים עם פיסטוקים, מי וורדים ובהרט

  [המשך...]  

איך אני בונה מנה

אני קוראת לשיטה הזו – שיטת המעגלים: מעגל ראשון – שני – שלישי. המעגל הראשון הוא הפנימי ביותר

  [המשך...]  

פטריות שימג’י ופורטבלו מוקפצות

מתכון לפטריות שימג’י ופורטבלו מוקפצות עם צנוברים ועלי בייבי תרד על מצע קרם שעועית לבנה

  [המשך...]  

סלט זוקיני צבעוני נא, טופו ורוקט ברוטב פרג, חרדל ושמן שומשום

סלט שהוא חגיגה מדהימה, טריה, עונתית ואורגנית של כל מה שקורה בעונת החורף בפשטות ויצירתיות

  [המשך...]  

ברד פודינג – פודינג לחם

אם יש משהו שארצה שיזכרו אותי בזכותו זה הקינוח הזה- המנחם, הקליל, המפנק והנימוח בעולם

  [המשך...]  

פלחי דלעת בבהרט והל עם ג’עלה ביתית

אם יש ירק שחוגג עכשיו את הגעתו לשיא בשלות מתפרץ ועסיסי אלה הדלועים! וכמו שאנרגיית חיות מדבקת אצל בני האדם, כך גם בירקות. 

  [המשך...]  

פרחי כרובית צלויים בסומק

מתכון לפרחי כרובית צלויים בסומק על מצע טחינה ירוקה, טופינג נבטוטי חומוס שעועית ועדשים ומיקרו עלי מש

  [המשך...]  

פודינג טפיוקה

טפיוקה… אוי טפיוקה, כמה שאת מפנקת ככה את לא יושבת על המצפון אחר כך… נהדרת עם מגוון של תוספות מלמעלה- רימון/ תות/ מנגו

  [המשך...]  

סלט אפונת שלג ואטריות שעועית

אפונת שלג- אחת ממלכות החורף בעיני. נהדרת. עונתית. פריכה. רעננה. דורשת מעט מאוד “טיפול”- חליטה או בישול קצרצרים מאוד …

  [המשך...]  

מרק עגבניות צלויות וגריסים

חורף, גשם בחוץ וקר… מה יותר מתאים מקערת מרק מהביל ? ועוד איזה מרק… מרק עגבניות צלויות וגריסים שמחמם את כל חדרי הבטן והלב

  [המשך...]  

תבשיל קינואה, באק צ’וי, מנגולד, נבטים סיניים ושומשום שחור

תבשיל מפתיע בשילובים שלו, חוגג את ירקות החורף ומפוצץ בערכים תזונתיים

  [המשך...]  

הגרנולה הסודית שלי

מבחינתי גרנולה היא הפינוק המושלם- היא ריחנית, מתפקעת מטעמים ומרקמים וקלה להכנה.
הגרנולה הזו עשירה, אורגנית, ללא סוכר, מהחומרים הטובים ביותר.

  [המשך...]