דלג לתוכן
אתר זה לא תומך בגרסאות ישנות של אינטרנט אקספלורר
מומלץ להשתמש בדפדפן גוגל כרום או פיירפוקס מוזילה
(או באינטרנט אקספלורר / edge עדכני)
מאמאצ'קה נמצאת בימים אלה בחופשת לידה. משלוחי הסלסילות יתחדשו בתום החופשה.

סלט תותים, אבוקדו, נבטים ועלי תרד

בחופשת לידה יש צ’ק ליסט להכנת אוכל:

  • מזין ובריא עבורי ועבור הילדים
  • כמה שפחות זמן הכנה
  • מפנק במיוחד
  • קלה להכנה עם ניו בורן במנשא

משהו בדיוק בדיוק כמו הסלט הזה:

סלט של תותים, אבוקדו, נבטים ועלי תרד צעירים ברוטב סילאן וחומץ תפוחים.

לשדרוג ניתן להוסיף קוביות סלק טרי או פיסטוקים טבעיים

 

אז למתכון- 2 מנות

מצרכים:

200 גרם עלי תרד צעירים
חצי אבוקדו אטינגר בשל
חופן נבטים סיניים
6 תותים חתוכים לפלחי שמיניות
ניתן להוסיף:
קוביות קטנות של חצי סלק טרי קטן
1/8 כוס פיסטוקים טבעיים
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/8 כוס חומץ תפוחים
2 כפות סילאן טהור
מלח לפי הטעם

להכנה:
שמים בקערה 200 גרם תרד
קולפים חצי אבוקדו בשל (בשביל לקלוף הוא צריך להיות עדיין מוצק ולא רק לגמרי). חותכים לרבעים ומוסיפים לקערה.
חותכים 6 תותים לשמיניות פלחים ומוסיפים לקערה.
מוסיפים חופן נבטים סיניים.
משקשקים את רכיבי הרוטב ושופכים מעל.

 

בתיאבון!