דלג לתוכן
אתר זה לא תומך בגרסאות ישנות של אינטרנט אקספלורר
מומלץ להשתמש בדפדפן גוגל כרום או פיירפוקס מוזילה
(או באינטרנט אקספלורר / edge עדכני)
מאמאצ'קה נמצאת בימים אלה בחופשת לידה. משלוחי הסלסילות יתחדשו בתום החופשה.

פודינג טפיוקה

פודינג טפיוקה מושחת ובריא
טפיוקה… אוי טפיוקה, כמה שאת מפנקת ככה את לא יושבת על המצפון אחר כך…
נהדרת עם מגוון של תוספות מלמעלה- רימון/ תות/ מנגו

מצרכים ל-6-8 מנות:
כוס (200 גרם) טפיוקה
פחית קרם קוקוס (2.5 כוסות)
1/2 כוס חלב סויה
3 כוסות מים
1/2 כוס סוכר לבן

הוראות הכנה:
שופכים את כלל המצרכים לסיר לפני תחילת הבישול.
שמים את הסיר לבישול על אש נמוכה מאוד.
מביאים לרתיחה עדינה ומקפידים לערבב כל הזמן.
לטפיוקה יש נטייה להידבק לתחתית או לדפנות הסיר, ולכן חשוב להמשיך ולערבב לכל אורך הבישול.
ממשיכים לבשל עד שמרכז כל גרגר הופך לשקוף.
מורידים מהאש ונותנים לפודינג להתקרר בטרם ההעברה לכלים אישיים.
לאחר ההתקררות מעבירים לכלים אישיים (שעדיף שהפודינג יתייצב בהם).
לקראת ההגשה מפזרים מעל פירות עונתיים- תות/ רימון/ מנגו/ כל תוספת אחרת שתבחרי

בתיאבון!