דלג לתוכן
אתר זה לא תומך בגרסאות ישנות של אינטרנט אקספלורר
מומלץ להשתמש בדפדפן גוגל כרום או פיירפוקס מוזילה
(או באינטרנט אקספלורר / edge עדכני)
מאמאצ'קה נמצאת בימים אלה בחופשת לידה. משלוחי הסלסילות יתחדשו בתום החופשה.

קינואה אדומה בחגיגה צבעונית של פלפלים אדומים, צהובים וירוקים ובצל סגול ברכז רימונים

מצרכים (2 מנות):

1 כוס קינואה אדומה

2 כפות שמן קנולה

1 פלפל אדום בינוני

1 פלפל צהוב בינוני

1 פלפל ירוק בינוני

1 בצל סגול בינוני

1 ו-2/3 כוסות מים

2 כפות רכז רימונים

מלח לפי הטעם

 

הוראות הכנה:

שיטפי את הקינואה במסננת דקה דקה במים

בזמן הזה חממי 1 כף שמן בסיר

כשהשמן חם (ולא שרוף ומלא אדים) הוסיפי את הקינואה

טגני וערבבי כדקה

הוסיפי את המים והמלח

הביאי את הסיר לרתיחה על אש גבוהה

העבירי לאש נמוכה ובשלי עד שנספגים כל המים כ-15-20 דקות

בזמן הבישול חממי בווק 1 כף שמן

חיתכי בצל ופלפלים לריבועים קטנים בגודל של כ- 1*1 ס”מ

הוספי לווק וערבבי מדי פעם

בשלי כ-5-7 דקות עד שהפלפלים רכים למחצה

הוסיפי את הקינואה וערבבי יחד עם הירקות

טגני כדקה נוספת

הוסיפי רכז רימונים ומלח ובשלי יחד כ-2 דקות נוספות.

טעמי ותקני תיבול במקרה הצורך.

זהו, הסירי מהאש 😊

 

בתיאבון!