דלג לתוכן
אתר זה לא תומך בגרסאות ישנות של אינטרנט אקספלורר
מומלץ להשתמש בדפדפן גוגל כרום או פיירפוקס מוזילה
(או באינטרנט אקספלורר / edge עדכני)
מאמאצ'קה נמצאת בימים אלה בחופשת לידה. משלוחי הסלסילות יתחדשו בתום החופשה.

תבשיל קינואה, באק צ’וי, מנגולד, נבטים סיניים ושומשום שחור

תבשיל כזה שממש מפתיע בשילובים שלו

חוגג את ירקות החורף

שומר על פשטות

נעים וקל בבטן

מפוצץ בערכים תזונתיים

ההכנה שלו הכי קלי קלות

ובקיצור מה עוד אפשר לבקש?

 

אז הנה הוא המתכון- 2 מנות:

להכנת הקינואה
מצרכים-
כוס וחצי קינואה
כמעט 3 כוסות מים קרים
כף שמן
רבע כפית מלח

להכנה-
שוטפים את הקינואה על מסננת דקה בזרם מים קרים
מחממים סיר עם כף שמן
שופכים פנימה את הקינוח ומטגנים כדקה
מוסיפים את המים והמלח
מכבים במכסה, מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן מנמיכים
מבשלים כרבע שעה עד לספיגת המים בסיר
משאירים את הסיר מכוסה

 

להכנת התבשיל
מצרכים-
כוס וחצי קינואה מבושלת
צרור באק צ’וי גדול/ 2 קטנים
3 עלי מנגולד גדולים
כוס נבטים סיניים
2 כפות שומשום שחור
כף שמן זית
כפית פלפל לבן
כפית מלח

להכנה-
שוטפים היטב את עלי המנגולד והבאק צ’וי.
חותכים לרצועות דקות את החלק הלבן והבשרני בעלי המנגולד בנפרד,
ואת העלים הירוקים בנפרד.
חותכים את עלי הבאק צ’וי לאורכם.
מחממים שמן זית בווק על אש בינונית- גבוהה.
מוסיפים את רצועות החלק הבשרני של המנגולד.
מערבבים, מכסים במכסה ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים את עלי המנגולד והבאק צ’וי, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים קינואה, שומשום שחור ותבלינים.
מערבבים ומתקנים תיבול.
לבסוף מוסיפים את הנבטים הסיניים חצי דקה לפני כיבוי האש.

 

בתיאבון!