דלג לתוכן
אתר זה לא תומך בגרסאות ישנות של אינטרנט אקספלורר
מומלץ להשתמש בדפדפן גוגל כרום או פיירפוקס מוזילה
(או באינטרנט אקספלורר / edge עדכני)
מאמאצ'קה נמצאת בימים אלה בחופשת לידה. משלוחי הסלסילות יתחדשו בתום החופשה.

ברד פודינג – פודינג לחם

אם יש משהו שארצה שיזכרו אותי בזכותו

זה ה- Bread Pudding

פודינג לחם

הקינוח המנחם, הקליל, המפנק והנימוח בעולם

5 דקות עבודה

מטריף בגרסה הטבעונית

מאפשר מלא משחק וגיוון בתוספות

והכי חשוב- הכי הכי קל להכנה

ולכן הוא הקינוח שנבחר תמיד כשחברה מתקשרת להגיד שהיא קופצת רגע לקפה.

 

מצרכים:
חצי לחם מקמח כוסמין/מלא/לבן/חלה, כולל הקראסט
1 קופסת קרם קוקוס 20-22%
2 כוסות חלב שיבולת שועל
כפית קינמון
חפיסת שוקולד מריר איכותי 75-80%
2 בננות בשלות
1/2 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:
חותכים את הלחם/חלה לקוביות בינוניות
מעבירים לקערה גדולה
שופכים את כל רכיבי המלית להשריה על הלחם
משרים לפחות חצי שעה, עדיף יותר
מחממים תנור על 180 מעלות, מצב אפייה מראש
בתום ההשריה מעבירים לכלי אפיה
מכניסים לתנור
לאחר חצי שעה מוציאים את התבנית והופכים עם כף את הפודינג
מחזירים לתנור לאפיה של 10 דקות נוספות

 

בינתיים משתכרים מהריח

וברגע שמוכן רצים לקחת ביס ראשון מהתבנית עצמה

ככה בדיוק כמו שזה, חם ונימוח

בתיאבון!